tadalafiltablets.net buylevitra.net buysoma.net

Visit : A converted London warehouse

10.23.2017

This former London warehouse was converted into a live/work unit for an artist and his family. The original 200-square-meter floor plan was redesigned as a five-room habitation, and large original windows on all 4 facades add an abundance of light in. I love the simple decor of this space, with the use of plywood that contrasts with the industrial building features. The boho chic details, like vintage rugs and thirfted furniture, add just the right amount of warmth to this space. In. Love.

A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesignA London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign A London warehouse converted into a family home | FrenchByDesign

Photography Antoine Espinasseau for Dyvik Kahlen Architects

 

5 comments

  • Simone

    Yes, a person doesn’t need much else than what this house offers does he? Very nice. I like that the houes has room to think as it were because it’s so open and free. The two things I’m not so sure about are: the kitchen, I’d be afraid things would fall down the stairs at the back of the counter (But that is easily amended). And the children’s room opening up to the kitchen, I can’t picture myself cooking while my kids are darting in and out of that room.
    I laughed at the rotan chairs, I had tried them out at a store here (quite comfortable) but wasn’t sure they would look right/ be right. I’ll go off and eat my thoughts. Would love to see pictures of the bathroom.
    Have a wonderful day!

  • Lydia

    I don’t think the room adjacent to the kitchen is an actual kid’s bedroom. I believe it is a play area, which would make total sense to me – having the kids play close-by, while the grown ups are in the kitchen.
    Love this home, thank you so much for posting!

    • French By Design

      Thanks @Lydia! I agree, a play area nearby and away from the kitchen floor sounds like a clever idea to me as well – actually, for my upcoming book, 2 families I visited with small children made this exact design choice and were happy about it. Glad you feel inspired by this home as well. Cheers!

    • Simone

      If you visit the website of the architect it has a floorplan of the house and it says that there are three bedrooms. But I’m sure the childrens room is used for play.
      The spaces upstairs are a his and hers workspace I think.

Post a Comment